zeer kleine SMD 'sound generator' (surplus)

<] [>


Code M-LSP-3
Beschrijving zeer kleine SMD 'sound generator' (surplus)
Prijs
Documentatie similar products: Citizen Electric Micro Speaker (but type CHB-04H-10 is not listed)
Beschikbaarheid in voorraad
Bestel
In uw winkelwagen

Dit is een kleine (9 x 9 x 5 mm) "sound generator". Dit dingetje is bedoeld om een luide piep te genereren, maar voor zijn kleine afmetingen) doet hij het ook heel behoorlijk als luidsprekertje.

De gelijkstroomweerstand is 11 Ohm, gemeten tussen de aansluitplaatjes aan weerszijden van de twee kleine gaatjes aan de achterkant. De andere twee plaatjes zijn niet aangesloten.

Ik heb geen documentatie van dit specifieke product, maar extrapolerend vanuit de beschikbare informatie (zie documentatie link) schat ik dat het is bedoeld voor 2V gebruik. Voor gebruik op 5V zou ik een 47 Ohm serie weerstand gebruiken als 100% duty cycle gebruikt kan worden, 18 Ohm als de duty cycle nooit boven de 50% uit komt.

fabrikant: Citizen Electronics

Dit is een surplus artikel. Surplus (dump) artikelen zijn ingekocht bij een dump store, een magazijnopruiming, etc. Zulke goederen zijn natuurlijk werkend en in behoorlijke conditie, maar ze kunnen sporen vertonen van opslag en transport. De aanvoer van een surplus artikel kan plotseling stoppen, of de prijs kan plotseling veranderen. Profiteer er van zolang het beschikbaar is.

aanverwante producten:
M-LSP-1 kleine 100 ohm Kycera luidspreker (surplus)
M-LSP-5 klein luidsprekertje, 88 Ohm DC (surplus)
M-LSP-08-(2) compacte luidspreker, 4 Ohm, 30W
M-LSP-09 zeer klein luidsprekertje, 32 Ohm DC (surplus)
M-LSP-11 zeer plat klein luidsprekertje, 8 Ohm