40-pins DIP clip met 2 ontberekende pinnen (surplus)

<] [>


Code CLIP40
Beschrijving 40-pins DIP clip met 2 ontberekende pinnen (surplus)
Prijs
Beschikbaarheid niet meer beschikbaar

Dit is een zeer goede kwaliteit 40 pin DIP clip, maar een of twee pinnen zijn afgeknipt (zie foto). Dit staat echter het gebruik als ICSP clip voor een 40 pins PIC niet in de weg, al moet je de clip misschien omdraaien: een van de pinnen die afgeknipt kan zijn is pin 1 (MCLR).

De clip zat vast aan een flatcable, zie rechter foto (de kabel wordt meegeleverd). Als je de clip met een dergelijke kabel wil gebruiken voor ICSP zal je de pennen die overeenkomen met de oscillator pinnen van de PIC moeten afknippen, anders zal de oscillator dienst weigeren vanwege de capaciteit van de kabel. Dit is waarschijnlijk de reden dat er pinnen zijn afgeknipt.

Dit is een surplus artikel. Surplus (dump) artikelen zijn ingekocht bij een dump store, een magazijnopruiming, etc. Zulke goederen zijn natuurlijk werkend en in behoorlijke conditie, maar ze kunnen sporen vertonen van opslag en transport. De aanvoer van een surplus artikel kan plotseling stoppen, of de prijs kan plotseling veranderen. Profiteer er van zolang het beschikbaar is.